100% frystorkat köttgodis

Detta är det nya godiset IAMS Naturally Pure Meat, tillverkat av 100% kött och fisk och sedan frystorkat för att bevara all smak och saftighet samtidigt som djurets hälsa garanteras.

Ger dig och ditt husdjur den perfekta balansen mellan smaskigt godis och hälsosam belöning, tillverkat av noggrant utvalda köttbitar med helt naturliga ingredienser, fria från spannmål och gluten.

IAMS Naturally finns i 3 läckra smaker:

  • 100% kycklingbröst med högkvalitativt protein som bidrar till starka muskler
  • 100% ankbröst av de bästa bitarna som är bra för matsmältningen.
  • Vårt recept med 100% lax* är rikt på omega-3 och omega-6, vilket bidrar till att hålla kattens hud frisk och pälsen blank**

* Godis med laxsmak finns endast i det frystorkade kattsortimentet

** Endast nyttigt i kombination med IAMS Naturally torrfoder

Vad betyder frystorkat?

Frystorkning av mat är en konserveringsmetod som är flera hundra år gammal.Den har använts av många civilisationer historiskt och påträffas idag oftast för den mat som våra astronauter äter!Metoden gör att alla näringsämnen bevaras tillsammans med den fantastiska smaken. Ett godis som är bra för ditt husdjur.

Köttet förbereds först och fryses sedan ner, och placeras sedan i ett vakuum som avlägsnar vattnet. Därefter värms det upp till rumstemperatur igen och är klart att äta.

Godis som aldrig riskerar djurets hälsa!

Vårt godis innehåller inget annat än 100% kött eller fisk.Alltså inga skadliga ingredienser som kan vara dåliga för djurens hälsa eller midjemått.Endast rent och välsmakande protein, en belöning som samtidigt hjälper dem att leva ett friskt, aktivt och lyckligt liv.

Helt utan…

  • Utan tillsatt socker
  • INGA konstgjorda färgämnen
  • INGA tillsatser
  • INGA genmodifierade ingredienser

Vill du ha fantastiska smaker som ditt djur kommer att älska?

IAMS Naturally är godiset för dig, oavsett om ditt djur gillar knaprigt eller segt.